Friday, December 11, 2009

believe it.

Bismillah walhamdulillah.

kalau ikut perancangan asal, sekarang ni aku tak sepatutnya berada kat depan comp ni. patut ada kat meja belajar i'adah physics sampai masyi. (weh apa tibe byk istilah budak dq ni ;p)

tapi memandangkan dorm seberang aku ialah toleransi, aku kasi can la bukak comp jap jalan jalan cari suntikan iman, yeah! (sekadar alasan utk menutup keserba salahan. haih)

apasal tiba gedik taip dari kanan. hoho afdhal sikit kot. kui3. ok lupakan.

seperti yang aku tahu dan korang tatau, rata rata kita dah dapat result kan. ok ini soal aib kabir takle citer apa result huhu.

tapikan, haritu, aini yakni pen ketua pengawas tu (bak singgit penat aku publisiti nama kau huhu) men sms, dan memaklumkan aku kelas 5 othman 2010. ok serious aku tak bercaya baca sms 2 darab 5 kali, salah eja ke, ni saff ke dia maksudkan saff solat ke nama sabun iskk iskk.

alhamdulillah, aku bersyukur, at least takde lah tiba tiba nama aku kat kelas umar ke kan, nanti sape nak ajar bio huhu. ataupon tiba nama aku naik kat list pelajar kisas ke kan hahaha :) ada juga tempat di smakl untuk 2010, thumma alhamdulillah.

since aku tahu dan kenal diri aku, aku rasa cam ada semacam kesilapan pendataan. tak mungkin aku kelas tu~~~~~ wuuuuuuuuu. gilak competetive it gonna be. bukan aku nak kata akan jadi competetive dengan kehadiran aku haha perasan. tapi budak2 kelas tu la. isk. dan aku tak nak percaya 100% , takut tu betul2 kesilapan data makanya nanti aku gak malu huhu. sedikit pesimis di situ.

andai betul, ni musti Allah nak tarbiyah aku, soh aku belajar lagi kuattt! yearh biskut tigerrr. tapi jauh di sudut kidney, aku rasa malu nak masuk kelas tu, serious tak tipu dan bukan nak buat drama. serious malu. keliling sume memang set set budak cemerlang gemilang isk isk aku pon nak cemerlang i know i know kita kan nak jadi orang luar biasa so for the sake of islam i must! jadi cemerlang jugak. takbirr! Allahu akbar ( eh eh semangat tibe?)

asal lately ni aku rajin update ar. isk tak patot betol, patot iman aku jauh lebih updated dan sentiasa up to date daripada blog ini. isk isk. astaghfirullah.

tadi kita buat orang happy, alhamdulillah. huhu. apa daa tu pon nak kecoh ke.

waAllahua'lam.

p/s : tadi i berbalas pantun dengan pika shoid. dia rindu i la tu haha

4 comments:

pemburu.cinta.ILLAHI said...

salam.
thniah beb msk kls othe.
huhu.

superserikandi said...

weh jgn begitu. bukan tahniah patotnye, takziah kottt...

isk. pray for me! i mean, saling pray for each other. hehe :)

cikdoktorfalsafah said...

saff :)
tahniah taw.

no worries, kita semua same jek.
nanti kita kene saling membantu alrite.
:D

superserikandi said...

yesss exactly . 11a+ sesama okies in sha Allah =)