Sunday, April 25, 2010

kategori gedik yang 'cannot-go' !

haha. serious takleh bla. got this from my cousin's blog. kite ni sefikrah ar kak ijat~ err i know u wont be reading this anyway.

copied from kak izzati's blog.

kalau mahu berurusan sama aku;
sila jangan guna perkataanperkataan ini.

mamamz/ mam
jewww
kewww
nyeww
ituww
na
cikit
cangat
cakit
tatowt
muncit
ciap
caye
kitew
ahaks
boley/boye
mish
cedeyh
copping
nanak
cenyum
takowt
cangat
windu
cayang
ecaimen
fwenz
maceh
cemoga
wink wink
dushh dushh
and also wawen as for kahwin. (found this on facebook)-whatthehell??
"aq ta na pegy da.." - kau bercakap macam takde gigi?
serta all the c words and w words yang malas dah aku nak fikir.


penat okay nak list down semua perkataanperkataan ni.
semangat aku check all the status on facebook kat pagepage orang.

kalau umur kau baru 6 tahun, nak cakap pelatpelat macam ini, or should i say babytalk lah kan; satu hal lah jugak. ini semua kat facebook tu dah habis sekolah, cakap nak macam ni lagi apa kes.
okay. paling aku tak boleh blah, kalau lelaki yang cakap macam ni. hantar ym ke komen ke,
-awak da mamamz?
WHATTHEHELL? ingat aku budak tadika? or fikir habis comel lah conversation tu? kita bukan budak sekolah lagi lah untuk use all this kind of language.

yes, i do admit that my friends and i pernah balasbalas komen guna ayat macam ini. sebab apa? sebab sakit hati sangat baca ayatayat macam ini and saja sukasuka mengstresskan diri sesama kami dengan buat ayatayat macam ini. bagi member rasa annoyed. haha. herotherot mulut bila baca ayatayat macam ni. penat okay nak fikir macammana nak buat ayat.



aish. sudahsudah lah guna words macam ini.
serious tak cool wa cakap lu. ;)

p/s:serious, paling tak tahan bila lelaki guna. dan bila lelaki guna kepada pompuan or lagi jijik POMPUAN GUNA KAT LELAKI. DENGAN KAUM SEJENIS SIKIT PUNYA KASAR, DENGAN LELAKI SIKIT PUNYA MANJA.. adedeii..

4 comments:

pemburu.cinta.ILLAHI said...

salam.
i agree with this post.
haha !
thx 4 the share.

cikdoktorfalsafah said...

wahahaha.
rase nak gelak guling guling :)) ;D
sokongg2.
kadang tu ignore je ble ade org centu.

but for me, its okay lah.
as long as tak gedik yg cannot go.
stakat yg mmg kita gune seharian bercakap takpe kot. cool babe ^_^

tp part words yg sampai dah takleh nak phm dan boleh jadi satu perkataan lain tuh mmg HAHA lah.

so, ignore je org ceni okeh?
Ekk. ;p

superserikandi said...

yeah..ignore je this kind of people..bajet pelat gitu..
serious tak cool ;p

kak ecah ( ",)0 said...

tipu tipu. saff penah guna wink wink.
ha haaa.. akak penah baceeee..

tapi sebab ini blog faveret akak, i ta kesa la kannn u. *muntah*

teruskan ganas berguna untuk belog ini ya . *wink wink*