Friday, March 20, 2009

t-a-g. form ukht najibah.

Senaraikan 5 hadiah yang anda impikan:


- mardhotillah

-halawatul iman

-dapat pergi masjidil haram, masjid nabawi and masjidil aqsa (if possible..)

-11a1 spm 2010.

-lesen kereta, motor, bas dan lori. (haha~hiperbola.)





Alasan terhadap pilihan tersebut:

-since mardhotillah is everything.

-nikmat terbesar - iman and islam.

-ustaz aku cakap, ada satu hadith tu(memang sangat tak ingat sanad, matan semua..) kalau belum pergi 3 tempat ni, takyah gi tempat lain. kira cam prioritise 3 tempat ni la(bukannya london paris maybe tokyo :p tapi nak jugak pergi sini..huhu)

-oh, ini. siapa taknak?

-oh, supaya aku senang untuk bergerak gerak ke sana ke mari.





5 Impresi terhadap orang yang diminati :



- suara sedap time baca quran.(x menjamin keimanan)

-berilmu

-beriman

-beramal

-berbakti (ha? macam moto sekolah sajor?)





5 Perkara hebat yang pernah dilakukan:

-bolos naik asrama (hebatkah? biasa sajor. err, ni zaman f3 eh. takmo buat dah :p)

-naik lrt/ktm sorang sorang(benar, bagi aku itu dikira 'hebat' bagi seorang perempuan *muda*)

-naik bas rapid aka bas awam *selama ni bas smkakl je aku naik* (zakeyyah dan safiah jadi saksi betapa jakunnya aku first time naik. first and last.)

-tak tidur langsung dalam kelas dalam satu hari (clap2*)

-err, tatau dah. *sebenarnya banyak sangat benda 'hebat' aku dah buat sampai tak terlist. ahah. riyakkah? gurau sajor naa~




5 Ciptaan yang paling disukai (tidak semestinya melibatkan teknologi) :

-lrt/ktm dan sewaktu dengannya ( serious terharu ada benda2 alah ni. )

-internet (iskk. tempat ku mencari suntikan iman =) )

-baju labuh (tak semestinya perlu berbaju kurung :p )

-bahasa (kalau tak macam mana agaknya kita nak communicate.)

-langit (sangat suka memandangnya.. )




5 perkara yang dibenci (kurang suka~):

-tak paham add maths, physics err dan seangkatan dengannya(kan shark kan?)

-mengantuk melampau2 sehingga terhuyung hayang walaupun kawan sebelah dah urut, dah hulur makanan, air..(famun, kau jadi saksi.)

-kawad lama-lama tak kasi rest. pastu nanti aku terbenci kawad(kawad jadi mangsa keadaan.)

-hati jiwa perasaan tak tenang. iskk2.

-futur. haishh.




5 orang yang hendak ditag*tiada paksaan untuk kalian membuatnya:

-nailah

-sobah

-nab

-nabihah

-YOU.


waAllahua'lam.

2 comments:

wardatul asrar said...

salam..

ahaa,saff.. kamu kopi n pasta bulat2 ape akk tulih,ek.. *tiada paksaan kalian membuatnya* ngan (kurang suka~) tu akk pepandai jaa tetambah sendiri.. (-_-")

superstar said...

ouh eh? ahhha. ingatkan sebahagian drp tag :p