Sunday, July 28, 2013

kite oh kite

di petang yang hening..

"masa imam baca panjang2 time tarawih tu fana ingat ke?"

out of sudden, babah bertanya. nangess T_T

satu masa dahulu tapi tak berapa nak dahulu lah,
pernah cakap kat sorang cik kak ni, betapa aku merasakan orang yang dapat ingattt quran tu Allah yang pilih.
yang dapat ngulang style ustaz2 sehari 3 juzuk tu memang, memang the chosen one.
dan sambungku lagi padanya, "kite personally rasa kite bukan yang terpilih tu"
rasa down jugak sebenarnya di kala tu. astaghfirullah, bukan putus asa cuma semacam 'sedar diri'.

so cik kak tu pon ada la bagi se-das dua untuk menembak aku, bla3, tapi yang paling ingat dia habaq,
"mungkin kite yang belum all out kot"

ohh kite >,<

1 comment:

Izzati said...

sape cik kak tu... kita ke