Thursday, February 3, 2011

unite for egypt revolution!

bismillah walhamdulillah.

post ni bukan nak kasi story updates di mesir. yang tu kita boleh together gether bukak website ikhwanweb, blog bebudak mesir, palestinkini pun boleh gak.


ohh, terlalu banyak kisah untuk dikisahkan. especially setelah sebulan senget3 aku bersekolah di tempat baru.

minggu haluan siswa.
mafatih mahabbah.
interactive dakwah training.
language fun fiesta.
the faith.
revolusi tunisia yaman dan krisis mesir.
ada lagi tak aku tertinggal?

haha, amacam. smakl memang tak leh lawan la sekolah baru aku ni.
eh, dahnak maghrib. lalu tiadalah dapat hamba mentammatkan post ni dengan jayanya.
to be continued. tapi aku bukan nak ulas satusatu program ni la, haha.

"watak, peribadi, aqal dan hati, mestilah seirama dengan al-quran" - kakak angkat.

waAllahua'alam.

7 comments:

aisya zainal said...

kejelesan.
tapi tiada hasad dengki :)

Aimi Syahirah :) said...

Rasa nak tumpang bahagia. :D

kakak said...

alhamdulillah dgn berkat bumi tarbiyah..ukhuwah berputik, kasih terjalin..moga thabat adikku! =)

kakak said...

alhamdulillah dgn berkat bumi tarbiyah..ukhuwah berputik, kasih terjalin..moga thabat adikku! =)

nur nailah said...

x habis2 dgn kakak angkat. suruh khadijah kantoikn lg karang..ahaha ;)

fasiihah jasni said...

smkakl memang xhebat mcm tu, tpi smkakl ajar kita banyak benda laen.. :) kan?

superserikandi said...

kak fasihah ; YA SANGAT SETUJU :') terlalu banyak bendabenda lain yang smkakl dah ajar :D