Saturday, May 15, 2010

PESTA BUKU LAGI

bismillah.

oklah, atas permintaan ramai(ek eh), sukalah untuk saya mengwarwarkan di sini akan satu event yang akan berlangsung pada satu hari nanti.


PESTA BUKU DI SMKAKL

PADA 23 MEI 2010
HARI AHAD
8.00 am - 5.00 pm
DEWAN SRI BESTARI, SMK AGAMA KUALA LUMPUR,
BANDAR MENJALARA, KEPONG
52200 KUALA LUMPUR

SEMUA DIJEMPUT HADIR!

Pesta buku ini adalah gabungan usaha Pengawas Pustakawan, Lajnah Penerangan Dan Penerbitan Badan Dakwah dan Rohani, dan
Pengawas Biro Akademik SMK Agama Kuala Lumpur.
Syukran kepada yang membantu secara langsung mahupun secara tidak langsung
maka saya secara langsung mengiklankan inilah. namun saya sedar readers blog ni alih2 muka muka tu jugak(fasyak..mawar..teha ke..) <--- budak smakl yang pasti sudah ma'ruf pasal pesta. tapi takpe, nak iklankan jugak, just in case anda terlupa.
oh ye, blog badar makin sunyi lah. u're so welcome to leave ur footsteps here
kat sana post agak 'beriman' sikit. sini banyak merapu seorang diri. haih, belum tibakah masanya untuk mengingati Allah secara khusyuk, plus taat segala perintah yang diwahyukan, oh wahai diri? tak takut ke melalui satu masa yang panjang, lalu hati menjadi keras?
ohh, tidak mahu hati yang keras..tidakkkkkkkk
ok bye semua.

4 comments:

seSey said...

saff,,EX-SMKAKL pon bule gi jugak ke?? npe wat ary 23.5...waaaaaa! sume kene dftr utk masuk U...:'( mau jOin jugeee~

superserikandi said...

haa...memang sangat diharapkan ex smakl dtg ramai3.. ala, nak masuk u dah ke, sobsob..so akk xdpt gi la ni....? ;(

seSey said...

tidak..skang akk kat klntn..doakan yerp! cuak sihh..xtawu npe..akk pembaca setia blog kmo!

superserikandi said...

kat kelantan? join kak faezah ke? or masuk....um nilam puri?!?!?!?!?
wawawaa..mabruk345~ tak bitau pon?
-alamak, ni segan ni senior berwibawa baca blog nih =.='