Thursday, March 18, 2010

ok tahniah semua

bismillah walhamdulillah.

hoh , pada post sebelum neh ada mention nak cerita pasal result spm, kan.

so,,

to all my seniors.
senior smkakl f509. and specially dedicated to my favourite cousin ever (i know u wont be reading this)

.tahniah.
.congratulations.
~alf mabrukkk~


YOU ALL ROCK! (haha tetibe?)

subhanallah . alhamdulillah. Allahu akbar!

dipendekkan post, result spm smkakl 2009, menaik dengan seronoknya.
alhamdulillah, segala pujian dipulangkan kepada Allah juaa~
dengan pencapaian 11A - 5 orang !!! ( okok aku tau sekolah kau lagi power )

nak dijadikan post terharu,
masa hari keluar keputusan tu, boleh kata rata-rata f5 2010 ni agak mensebuk lah. mengalahkan yang nak amek result! haha
buktinya, satu batch gi mensebuk dalam dewan, keh3.
takpe takpe, sebagai satu unsur motivasi jugak uh.

yang mana, memang aku sangat sangat sengat termotivasi lah pada hari tu.

mula mula, masa wakil pelajar 09 bacakan doa, aku dah banjir loh. ya robb,,,,
kalau korang dengar bait bait doa tu, korang banjir gak in sha Allah.
touching sangattt. rasa sangattt berdosa kat Allah. malu sangat nak mintak keberjayaan. tapi kalau tak mintak kat Allah nak mintak kat siapa lagi :'(

(mula mula agak menahan air mata, takut aku sorang je touching terlebih. tetiba terdengar sokseksoksek bunyi orang menangis sedut sedut hingus, so i just let the tears rolled down my face *walau agak malu ngan syark semenarnyee haha kan dah x macho aku ini* )


so bila disebut nama nama start dari dapat 9a...10a...11a...

rasa cam, subhanallah, wow, this is a big challenge for my batch.

at least kena maintain, atau dapat lagi baik which is not easy baii.

naik kelas, semua pun kata, dah dah, jom belajar.

tu yang insaf tu kak fasihah, bukan sebab result teruk, sebab result power lohh ;)

*insaf insaf blogging fesbuking gak malam ni hadoyaiii*
takpe takpe, berapa hari dah aku puasa internet tau.

waAllahua'lam.

p/s : beb, kurang setahun result spm aku pulok akan keluar o_O

4 comments:

cikHAA said...

saff,,trime kaseh krn menCAPUB kan nme akk dicni..segan!insyaAllah,, korunk jaOh lbey baek dri kteorg..tgk ar reult pmr korunk..kteorg 30 je pon..

superserikandi said...

2008 : pmr naik = spm turun
2009 : pmr turun = spm NAIK
2010 : pmr naik = SPM ????

ahah. takut sgt. taknak membenarkan equation neh :(

Anonymous said...

Aduh..
xpe tu bukan hukum alam yg penting usaha. tu janji Allah pd orang yg berusaha. InsyaAllah meh kite berjuang same2! puasa siang dan internet byk2. qadha bio fizik sume2(mesti lemah dengar nih) hehehe

jah cantik

superserikandi said...

benar. tiada yang benar melainkan yang benar belaka. usehe !!