Friday, October 29, 2010

bolos asrama

bismillah walhamdulillah.

sedang berada dalam fatrah 'study-gile-nak-mati' (ayat tak tawadhuk, bak kata kak diba)
saya sudah nampak spm melambai lambai dari kejauhan. anda nampak? haha.
akan memakai uniform sekolah dalam kurang 2 bulan je.
baju batik dalam 4 kali je lagi.
baju koko pulak, dalam 3 round je lagi.
kena dengar dan patuh pada peraturan2 yang silly pun, dalam 4 minggu je lagi. haha. im so excited!
im soo out of this school! (ok sebenarnya saya sedih)

doakan kami satu batch, buat yang terbaca post ni :)

Allahu ghayatuna,
WL043K017.

3 comments:

kakak kd said...

salam adik,
habis sekolah mungkin perkara yg menggembirakan, tp bertahan dalam sebulan dua je. utk org yg rindukan tarbiah macam kita, peraturan yg silly tu lah yg kita rindukan nnt. betul, tak tipu.

Anonymous said...

buat preparation yg terbaik. adat dan lumrah hidup tiap pertemuan ada perpisahan dan tiap kehidupan akan ada pengakhiran =)

sas said...

rabbuna ma3aki. :)

pena telah diangkat, dan lembaran telah kering.
doa banyak2. insya Allah kheir.